Uthyrning

Hyr Esplanadestraden för ditt evenemang!

Den förtjusande sommarestraden erbjuder en oförglömlig miljö för såväl offentliga som privata evenemang på en central plats.  På hösten och vintern förvandlas Esplanadestraden till en unik utställningslokal. 

Om du är intresserad av uthyrning, kontakta Sirpa Hynninen, producent för Esplanadestraden, tfn +358 9 3103 7850 espanlava@hel.fi.

Under vintersäsongen är estraden tillgänglig utan estradteknik och -personal. För uthyrningar under höst-vintersäsongen samt för sommaren 2018 ansvarar Savoy-teaterns kontorschef Sirpa Hynninen espanlava@hel.fi.

Vi hyr inte ut estraden för politiska eller religiösa evenemang. 

Uppgifter om estraden

Esplanadestraden är 9,5 meter bred och 5,5 meter djup. I tillägg finns det framför den egentliga glasbyggnaden en 2,5 meter djup utomhusscen. Under scenen finns det ett utrymme för uppträdarna, två wc och en liten kokvrå. Estradens bottenskiss. (linkki PDF-tiedostoon Espan lavakartta nettiin)

Teknik

På Esplanadestraden finns det endast under sommartid ett kompakt ljudåtergivningssystem och en liten belysningsutrustning. Mera information om utrustningen hittar du här. (linkki PDF-tiedostoon Tekniikka nettiin) 

Behöver du utrymme framför estraden?

Om du behöver utrymme för ditt evenemang t.ex. för ett informationsstånd i parken som ligger omkring, ta kontakt med Byggnadskontoret.