Open Stage -hakuaika on päättynyt

Mikä on Open Stage?

Open Stage on Espan lavan vuosittainen konserttisarja, jonka esiintyjät valikoidaan avoimen haun kautta. Open Stagelle ovat tervetulleita kuorot, lauluyhtyeet, soitinyhtyeet, tanssi- ja sirkuskoulut ja muut esitykset!

Vuoden 2023 hakuaika on päättynyt.

Hakemuksia tuli yhteensä yli 450 kpl. Käsittelemme hakemukset maalis-toukokuun aikana ja ilmoitamme tuloksista kaikille hakijoille viimeistään toukokuussa.

​​​​​​​Open Stage on suunnattu yhteisöille, kuoroille ja intohimoisille harrastajille. Open Stagen keikoista ei makseta palkkaa tai korvauksia. 

Tietoa lavasta

Espan lavan leveys on 9,5 metriä ja syvyys 5,5 metriä. Tämän lisäksi varsinaisen lasirakennuksen edessä on noin 2,5 metriä syvä ulkonäyttämö. Lavan alla on tila esiintyjiä varten, kaksi wc:tä ja pieni keittonurkkaus.

Espan lavalla on käytettävissä ainoastaan kesäaikana kompakti äänentoistojärjestelmä ja pieni valokalusto.

Lisätietoja lavasta ja kalustosta: espanlava(at)hel.fi


Muut esiintymiset Espan lavalla

Espan lavalla on esityksiä läpi kesän. Ohjelmistossa on korkeatasoisia festivaaleja ja teemapäiviä, joissa kuullaan maamme ykkösartisteja, kansainvälisiä vierailijoita ja yllättäviä esiintyjäkombinaatioita. Kunkin festivaalin ja tapahtuman järjestäjät rekrytoivat suoraan esiintyjät näihin tapahtumiin ja vastaavat esiintyjien sopimuksista ja palkkioista. Niihin ei järjestetä avointa hakua.  

Eikö lavan ohjelmistosta löydy kiinnostavaa ohjelmaa? Lavan voi vuokrata omalle tapahtumalle. Lue lisää täältä.