Espan lava avaa kesäkauden virtuaalisella Virtual Open Stage -konserttisarjalla

Savoy-teatterin ylläpitämä Espan lava aukeaa virtuaalisesti keskiviikkona 10.6.2020 klo 10.

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Espan lavan fyysistä avaamista mallinnetaan vielä kesäkuun alussa ja kesän toiminta aloitetaan ensin verkossa. Espan lavan Virtual Open Stage -konserttisarja järjestetään 10.−27.6.2020.

Virtual Open Stage -konserttisarjan idea on tarjota harrastajamuusikoille alusta esitystensä jakamiseen tavallista laajemmalle yleisölle. Savoy-teatterin kulttuurituottaja Elena Mindru-Turunen on kuratoinut yli sadasta hakijasta 18 kiinnostavaa yhtyettä, jotka esitellään yksi kerrallaan kesäkuussa. Uusi esitys julkaistaan joka aamu kello 10.

Virtuaaliseen konserttisarjaan on valittu monipuolisesti eri musiikkigenrejä. Luvassa on tunnelmia juurimusiikkikeitoksesta, hippikelttiprogesta, indierockista, vaihtoehtoisesta hip hopista ja pelimusiikista aina kuorolauluun ja menneen ajan iskelmiin.

Videot ovat katsottavissa Helsinki-kanavalla osoitteessa https://www.helsinkikanava.fi sekä Espan lavan some-kanavissa Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa heinäkuun loppuun saakka.

Virtual Open Stage -konserttisarja on suunnattu yhteisöille, kuoroille ja intohimoisille harrastajille. Kesäkuun virtuaalisarjan jälkeen toivotaan, että Espan lavan toimintaa voidaan harkiten alkaa toteuttaa myös fyysisesti Espan lavalla. Tänä vuonna Espan lavan toimintakautta on suunniteltu jatkettavaksi aina syyskuun loppuun saakka.

Virtual Open Stage -konserttisarjassa ovat mukana seuraavat kokoonpanot:

ke 10.6. Mikkels Sons

to 11.6. Roots of South

pe 12.6. Kupla

la 13.6. Marksmen

su 14.6. inTones

ma 15.6. Anna Kokkonen

ti 16.6. Joint Patrol

ke 17.6. Kaikuluotain

to 18.6. RetroSisters

pe 19.6. Victorian

la 20.6. Nuutinen

su 21.6. Olento Orchestral

ma 22.6. Rylos

ti 23.6. Tyhjiö

ke 24.6. Kopra

to 25.6. Select/Start

pe 26.6. Grandmother Corn

la 27.6. Gaia