Esiintymään Espan lavalle?

Kesän 2019 OPEN STAGE -hakuaika on päättynyt, kiitos hakemuksista!

Kaikkia hakijoita informoidaan haun tuloksista, ja pyrimme vastaamaan hakijoille 17.5. mennessä.Esiintyjäilmoittautuminen OPEN STAGELLE

OPEN STAGE -tapahtumia vietetään kesäkuusta elokuuhun keskiviikosta perjantaihin 16.30 ja 19.00.

OPEN STAGE on suunnattu yhteisöille, kuoroille ja intohimoisille harrastajille. Open Stagen keikoista ei makseta palkkaa tai korvauksia.

Toivotamme kuorot, lauluyhtyeet, soitinyhtyeet, tanssi- ja sirkuskoulut ym. tervetulleiksi OPEN STAGElle!


MUUT ESIINTYMISET ESPAN LAVALLA

Espan lavalla on esityksiä läpi kesän. Ohjelmistossa on korkeatasoisia festivaaleja ja teemapäiviä, joissa kuullaan maamme ykkösartisteja, kansainvälisiä vierailijoita ja yllättäviä esiintyjäkombinaatioita. Kunkin festivaalin ja tapahtuman järjestäjät rekrytoivat suoraan esiintyjät näihin tapahtumiin ja vastaavat esiintyjien sopimuksista ja palkkioista. Niihin ei järjestetä avointa hakua.


OPEN STAGE -hakuohjeet

Hakuaika on 7.3.-31.3.2019, jonka jälkeen emme ota vastaan hakemuksia. Huomioithan että hakijoita on moninkertaisesti suhteessa avoimiin esiintymisaikoihin, ja tavoitteenamme on laatia jälleen monipuolinen, tuore ja laadukas kesäohjelmisto. Kaikkia hakijoita informoidaan haun tuloksista, pyrimme vastaamaan hakijoille 17.5. mennessä.

Voit valita kolme toivepäivämäärää kesän ajalta. Pääsääntöisesti keikat tulevat olemaan keskiviikosta perjantaihin klo 16.30 ja 19.00.

Kerro kuvauksessa oleelliset asiat esityksestäsi. Esiintyjien lukumäärä ja soittimisto on tärkeää mainita, samoin genre. Lavan lasiseinien tuoma akustiikka sekä keskeinen sijainti rajaa pois kovan äänenvoimakkuuden.

Valintaamme helpottaa, mikäli tuot kuvauksessa esiin, miten esityksesi soveltuu valintakriteereihimme:

  • soveltuvuus Espan lavalle teknisten vaatimusten ja sisällön osalta
  • yhteisöllisyys ja taiteellinen taso: OPEN STAGE on suunnattu yhteisöille ja intohimoisille harrastajille (keikoista ei makseta palkkaa tai korvauksia), sisällön laatu on silti luonnollisesti tärkeä osa valintakriteerejä
  • suosimme: kansanmusiikki, maailmanmusiikki, blues, swing, pop, jazz, lastenesitykset, klassinen, ooppera, kuoromusiikki, poikkitaiteelliset esitykset

Linkki ääninäytteeseen tai videoon on edellytys hakemiselle.

Musiikkinäytteen voi toimittaa myös esim. CD-muodossa osoitteeseen Savoy-teatteri/Espan lava, PL 13403, 00099 Helsingin kaupunki.

Täytäthän hakulomakkeen kaikki kohdat huolella!


Tietoa lavasta

Espan lavan leveys on 9,5 metriä ja syvyys 5,5 metriä. Tämän lisäksi varsinaisen lasirakennuksen edessä on noin 2,5 metriä syvä ulkonäyttämö. Lavan alla on tila esiintyjiä varten, kaksi wc:tä ja pieni keittonurkkaus.

Lisätietoja lavasta ja kalustosta:

espanlava@hel.fi