Esiintymään Espan lavalle?

Esiintyjäilmoittautuminen OPEN STAGELLE

OPEN STAGE -tapahtumia vietetään kesäkuusta elokuuhun keskiviikosta perjantaihin 16.30 ja 19.00.

OPEN STAGE on suunnattu yhteisöille, kuoroille ja intohimoisille harrastajille. Open Stagen keikoista ei makseta palkkaa tai korvauksia.

Toivotamme kuorot, lauluyhtyeet, soitinyhtyeet, tanssi- ja sirkuskoulut ym. tervetulleiksi OPEN STAGElle!

Ilmoittautumisaika kesän 2018 OPEN STAGEn ohjelmistoon on 15.2.-15.3.2018. 


MUUT ESIINTYMISET ESPAN LAVALLA

Espan lavalla on esityksiä läpi kesän. Ohjelmistossa on korkeatasoisia festivaaleja ja teemapäiviä, joissa kuullaan maamme ykkösartisteja, kansainvälisiä vierailijoita ja yllättäviä esiintyjäkombinaatioita. Kunkin festivaalin ja tapahtuman järjestäjät rekrytoivat suoraan esiintyjät näihin tapahtumiin ja vastaavat esiintyjien sopimuksista ja palkkioista. Niihin ei järjestetä avointa hakua.


Tietoa lavasta

Espan lavan leveys on 9,5 metriä ja syvyys 5,5 metriä. Tämän lisäksi varsinaisen lasirakennuksen edessä on noin 2,5 metriä syvä ulkonäyttämö. Lavan alla on tila esiintyjiä varten, kaksi wc:tä ja pieni keittonurkkaus.

Lisätietoja lavasta ja kalustosta:

espanlava@hel.fi

Hakuohje 2018

Valitse kolme toivepäivämäärää kesän ajalta, niin lisäät mahdollisuuksia mahtua mukaan. Pääsääntöisesti keikat tulevat olemaan keskiviikosta perjantaihin klo 16.30 ja 19.00. Myös lauantaita voi toivoa, mutta useimmat niistä on varattu teemapäiville.

Kerro kuvauksessa oleelliset asiat esityksestäsi. Esiintyjien lukumäärä ja soittimisto on tärkeää mainita, samoin genre.

Valintaamme helpottaa, mikäli tuot kuvauksessa esiin, miten esityksesi soveltuu valintakriteereihimme:

  • taiteellinen taso
  • soveltuvuus Espan lavalle teknisten vaatimusten ja sisällön osalta
  • suosimme: kansanmusiikki, maailmanmusiikki, blues, pop, jazz, lastenesitykset, klassinen, ooppera, kuoromusiikki, poikkitaiteelliset esitykset. Lavan lasiseinien tuoma akustiikka sekä keskeinen sijainti rajaa pois kovan äänenvoimakkuuden.

Linkki ääninäytteeseen tai videoon on edellytys hakemiselle. Musiikkinäytteen voi toimittaa myös esim. cd-muodossa osoitteeseen Savoy-teatteri/Espan lava, PL 13403, 00099 Helsingin kaupunki.

Tutustu myös Ohjeita esiintyjille -osioon!

Hakuaika on 15.2.-15.3.2018